Sæbygarden leverede flot show på Sæby Torv

Sæbygarden leverede flot show på Sæby Torv

9. juli 2011 - kl. 16:01 - af

Take off koncert var temaet for dagens optræden på Sæby Torv. For allerede på onsdag rejser 45 personer fra Garden til USA på en 3-ugers rundrejse til fire forskellige byer, her i blandt byen Racine, som er venskabsby med Aalborg.

Koncerten i dag var planlagt med henblik på at samle penge ind til turen, så det ikke bliver så omkostelig en affærde for den enkelte. 12 butikker havde valgt at “købe” et enkelt nummer til dagens koncert efter eget valg, og havde derved støttet med 500 kr til turen, hvilket Sæbygarden er yderst taknemmelige for.

Mange tilhørere til koncerten
I anledning af det gode vejr, havde mange valgt at sætte sig på Torvet for at nyde den dejlige musik. Alle sanser kunne her stimuleres både gennem musikken, vejret, en kølig fadøl eller måske gennem den uimodståelige duft af grill-pølser der også forplantede sig henover det menneskefyldte torv.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbygarden leverede flot show på Sæby Torv ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger