Vi har en bogbus – har I et behov?

Vi har en bogbus – har I et behov?

8. juli 2011 - kl. 0:22 - af

I Frederikshavn kommune har vi en bogbus, der kører ud til kommunens mindre byer, lige fra Jerup i nord til Voerså i syd. Vores hovedformål er at bringe bibliotekets tilbud ud til jer, der har langt ind til de større biblioteker i Skagen, Frederikshavn og Sæby.

Efter sommerferien har bogbussen foretaget nogle få ændringer i køreplanen. Dette har vi gjort for at imødekomme de behov som vores besøgende har gjort opmærksomme på. Ændringerne forekommer især  i Sæby-området.

Det er altid et stort puslespil at få lavet en velfungerende køreplan. Vi bestræber os på at være til stede i de mindre byer, når beboerne har fri fra arbejde. Det går ikke altid op, når vi har mange byer at besøge.

Bogbussens besøgstal har været faldende de sidste år, og det skal vi have gjort noget ved. Derfor vil vi opfordre alle unge som gamle, enlige og børnefamilier til at kigge forbi bussen og se hvad vi har at byde på.

Vi er klar over at det ofte kan være svært at nå på biblioteket, selv om man måske skulle have lyst – især hvis man er bosiddende i en af kommunens mindre byer. Derfor stiller vi den service til rådighed, at vi i stedet kommer ud til jer.

I bussen finder du et bredt udvalg af bibliotekets materiale. Du kan bl.a. låne bøger, spil, film og musik og du kan afgive bestillinger på materialer.

I bogbussen vil vi rigtig gerne have besøg af jer, for det er jeres besøg der får hjulene på bussen til at køre rundt. I årenes løb er vi desværre blevet nødt til at nedlægge flere holdepladser pga. manglende besøgende, og det er altid med stor beklagelse når vi må træffe sådanne beslutninger.

Vi  opfordrer til at I besøger bussen, for på den måde er I medvirkende til at bevare bogbussen lige netop i jeres by.

Hvis ikke du allerede har hentet en ny køreplan i bogbussen, kan den afhentes på alle bibliotekerne i Frederikshavn kommune eller ses på vores hjemmeside www.bibl.frederikshavn.dk

Vi glæder os til at se dig!

Hilsen personalet i bogbussen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vi har en bogbus – har I et behov?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger