Nye beboere på husbåden i Sæby Havn

Nye beboere på husbåden i Sæby Havn

8. juli 2011 - kl. 9:30 - af

Sly Design & Lifestyle – “En anderledes møbelbutik”, Havnen 12, Sæby, har lavet aftale med Domus Aqua A/S i Frederikshavn, om at kunne benytte den flotte husbåd, som ligger for enden af havnebassinet i Sæby Havn, til midlertidigt, at udvide vores forretning, med en særkilt udstilling af forretningens unikke ergonomiske stolekoncept.

Det er jo alle tiders chance for os, at vi kan bruge Domus Aquas husbåd den næste måneds tid. Under temaet “Et hjem i bevægelse” har vi valgt at  flytte vores ergonomiske stolekoncept, fra især FALTO midlertidigt ned i husbåden, vi fejrer, at FALTO i år, har 20 års jubilæum, og i perioden håber vi ,at kunne nå, at få nogle af FALTO’s helt nye modeller herop også, oplyser Susanne Lynch.

Møblerne bevæger sig, og det gør husbåden også, så  vi på den måde opnår en slidt sjov synergi, effekt, fortæller Susanne Lynch, og at mennesket ikke er skabt til at sidde stille, er bestemt ikke blot en floskel, så vi håber, at rigtig mange, vil komme ombord, og få oplevelsen af fremtidens siddekomfort.

Det er jo en win-win-situation for både Domus Aqua A/S og os. Det bliver spændende at forsøge sig med at lave butik, ombord på en husbåd, men umiddelbart syntes vi, det hele hænger rigtig godt samme, og samtidig kan kunderne stifte bekendtskab med både optimal siddekomfort til både hjem og arbejdsplads, men også med noget så unikt som en  lækker husbåd, siger Susanne Lynch.

I løbet af næste weekend løber arrangementet “Kunsthåndværk- og Smagsoplevelser” af stablen, hvilket uden tvivl, som de 2 sidste år, vil fylde havnen med glade og oplevelsesinteresserede mennesker, og i den sammenhæng vil jeg da lige nævne, at vi også kan  præsentere, især malerkunst, i Husbåden, så vi håber, at rigtig mange vil gå over vores nye landgangsbro, og ombord i Husbåden.

Vores forretning “En anderledes møbelbutik”, i  Pakhuset, Havnen 12, har selvfølgelig stadig åben i butikstiden – som dog nok er lidt flydende i arrangementsdagene.

Velkommen ombord!

Se mere om de udstillede ting her: www.falto-lifestyle.dk

En kommentar til “Nye beboere på husbåden i Sæby Havn” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Nye beboere på husbåden i Sæby Havn”

  • Susanne Lynch Donvild

    Jeg er nødt til at beklage, at vi ikke har fået flyttet rigtig ind i Husbåden endnu. Vi fik sent at vide, at vi får spændende besøg i morgen torsdag. Udvikler- og producent af vores store ergonomiske stolekoncept FALTO, har meldt sin ankomst, og medbringer et udvalg af helt nye FALTO modeller.
    Vi ved ikke helt hvor mange, eller hvor meget de fylder, så derfor venter vi med at flytte ind, til FREDAG FORMIDDAG!!

    Mvh
    Susanne Lynch Donvild

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nye beboere på husbåden i Sæby Havn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger