Ældre fra Sæby mødes til træf i Tolne

Ældre fra Sæby mødes til træf i Tolne

5. juli 2011 - kl. 0:04 - af

Ældre Sagens afdelinger i Nordvendsyssel afvikler søndag den 17. juli det årlige træf i Tolne. Det får igen i år deltagelse af medlemmer fra Ældre Sagen i Sæby. Der arrangeres fælles buskørsel med afgang fra Sæby Busterminal. De 80 kr., det koster at deltage, dækker ud over bustransport tre håndmadder og entré til træffet, der starter kl. 11 med et program, der strækker sig over godt fem timer.

Det underholdningsmæssige højdepunkt i Tolne Skovpavillon vil sangeren Richard Ragnwald stå for. Desuden byder træffet ud over hestevognskørsel, udstillinger og workshops på underholdning af Veteranerne, Syngepigerne fra Tårs, Linedansere fra Frederikshavn og De Glade Musikanter, der spiller op til dans efter Richard Ragnwalds underholdning.

Tilmeldingen hos Ældre Sagen i Sæby finder sted 6.-13. juli og skal ske til formanden, Svend Aage Christensen på tlf. 98467771.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ældre fra Sæby mødes til træf i Tolne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER