Lystfisker havde heldet med sig i Sæby Havn

Lystfisker havde heldet med sig i Sæby Havn

3. juli 2011 - kl. 11:15 - af

Fiskeri lørdag ved middagstid efter makrel i havnebassinet i Sæby Havn fik et noget anderledes udfald end forventet, for en ung mand fra Sæby.

Han havde, som så mange gange før taget opstilling på molen bag redningsstationen, men p.g.a. den stærke strøm valgte han at forsøge sig i havnebassinet. Dette skulle vise sig at være en ikke helt dum ide, for efter ca. 3 timers fiskeri var der bid, og det var ikke bare noget ingenting, så efter en lang kamp kunne Kristian Legaard Jensen fra Sæby med hjælp fra en anden lystfisker få krabaten nettet på land. Det viste sig at være en stor havørrede, der havde bidt på det forefang, der ellers er beregnet til makrel, men hvad gør det.

Jesper Christensen fra JC-fiskegrej kunne da også kort tid efter fangsten høre klokken ringe i butikken i Algade, for Kristian skulle da lige prale lidt og selvfølgelig skulle fisken da også vejes. Ikke mindre end 5.86 kg. stod der på vægten. ”En utrolig flot fisk og fangst” kom det fra Jesper med et stort smil. ”Det kan være en af sidegevinsterne ved makrelfiskeri, og det viser jo bare endnu engang, at der er masser af flotte fisk i og omkring Sæby”.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lystfisker havde heldet med sig i Sæby Havn ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger