Svend’s Pizza forsøger sig med nat åbent

Svend’s Pizza forsøger sig med nat åbent

2. juli 2011 - kl. 1:20 - af

Svend Sandager, der er indehaver af Restaurant Ibsen og Svend’s Pizza, tager nu skeen i den anden hånd, eller måske nærmere nathuen af!

I forbindelse med sommerens komme og lukningen af Sæby Pizza, har Svend Sandager besluttet at forsøge sig med nat åbent, så de sultne gæster fra byens beværtninger har mulighed for at få stillet sulten på hjemvejen. Helt præsist betyder det, at Svend’s Pizza fremover vil holde åbent lørdag nat, og hvis det viser sig at være en succes, vil jeg da ikke afvise at udvide konceptet til også at holde åbent fredag nat, fortæller Svend Sandager. Han understreger dog, at der er tale om en forsøgsordning over sommeren, hvorefter projektet skal revurderes.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Svend's Pizza forsøger sig med nat åbent ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER