Lyngså gjorde det igen – den fik hele armen

Lyngså gjorde det igen – den fik hele armen

2. juli 2011 - kl. 1:33 - af

I rigtig mange år har beboerne i Lyngså og omegn set hen til Lyngså Marked, af den ganske simple grund der blev spillet revy, i det store telt. Markedsrevy var der også i år fredag aften – og sikken en revy. I år er nok noget af det bedste, der er blevet præsenteret på disse kanter. Hvis man skal dømme efter publikums reaktioner, klapsalver og højlydt latter, så er det den bedste revy, der er præsenteret i flere år.

Lokalrevy kan man roligt kalde det, for det var det hele vejen igennem. Selv om der var publikum til stede, der ikke kendte de personer, der blev latterliggjort, så kunne de sagtens grine med alligevel, for pointen, i de forskellige akter, var hylende morsomme.

Conny Thomsen og Michael Schioldan, begge Voerså, har været tekstforfattere og instruktører til markedsrevyen i flere år, men i år må de have strammet sig ekstra an, og det var noget, de knap 400 publikummer kunne bruge.

Orkesteret D´DUR varmede publikum op inden revyen, og mens der blev spist aftensmad.

Flere kendte Lyngså-boere måtte finde sig i mange drillerier fra scenens aktører, der helt bestemt var oppe på mærkerne, til glæde for det store publikum.

En stakkels Lyngså-bo led af panisk angst for ”hønsefobi” og måtte behandles ved en ”Kant – Syk” behandler.

En lokal mekaniker kunne heale biler i stand – endda på afstand og gennem telefonen.

Et par lokale herrer, der ofte ses i Lyngsås bybillede, blev nedgjort til et par store tumlinger.

Den lokale købmand fik også et par vise ord med på vejen. Han ringede til politiet for at anmeldte et tyveri i forretningen og jagtede tyven i underbukser. Købmanden havde set, tyven havde fingrene langt inde i brevsprækken, men måtte indrømme det var det lokale bud, der bragte reklamer ud.

De nok så kendte hestebrødre er blevet kirkelig døbt i en høj alder, og det scorede markedsrevyen indtil flere plusser på. Brødrene var mødt op i kirken og skulle døbes, men inden handlingen kom i gang, ringede en af brødrenes mobiltelefoner, der selvfølgelig blev taget, selv om man lige var ved at blive døbt. Grunden var, at flere af brødrenes ponyer og heste var brækket ud gennem hegnet, og så var præsten pludselig alene tilbage i kirken.

På den berømte sladrebænk, fik mange flere Lyngså-borgere ørerne i maskinen, og de to nok så scenevante ”markeds-revyskuespillere”, Ib Thomsen og Søren Sig, høstede stort bifald herfor.

Og så er der jo lige, den nok så bekendte Harald Elgård……ja, hvad med ham? Han er ikke et offer for revyen, men et fantastisk emne at have med i revyen. Hvis han ikke var med, ville han helt sikkert blive skuffet.

Han var med i år…igen igen. I år fik han tildelt en udmærkelse af Lyngså Borgerforenings formand, Kirsten Kristensen, i Tinne Knøsens skikkelse og leveret i en 20 liters Tuppervarespand, for sine mange gåture i og mellem Lyngså, Voerså og Sæby. Han går rundt og gør sig nyttig ved at sælge Blindes Jul. Hvorfor ikke være i god tid, nu han alligevel går turene?

Efter revyen spillede D´DUR op til dans til ud på de små timer.

Tekst og fotos Cille Strøm

En kommentar til “Lyngså gjorde det igen – den fik hele armen” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Lyngså gjorde det igen – den fik hele armen”

  • Edel Sørensen

    Igen er Sæby Avis hurtigt ude med tekst og billeder,denne gang fra Lyngså marked.Jeg har gjort det før,men gør det gerne igen.TAK FOR DET.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lyngså gjorde det igen – den fik hele armen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER