Loppemarked med Sæby Inner Wheel Klub

Loppemarked med Sæby Inner Wheel Klub

29. juni 2011 - kl. 0:09 - af

Lørdag den 9. juli og søndag den 10. juli kl. 10.00 til 21.00 er der loppemarked i indkørslen til Algade 6 i Sæby. Det er Sæby Inner Wheel Klub, som står for arrangementet, og hele overskuddet går til velgørende formål i lokalområdet.

Der er mulighed for at købe kaffe/the boller og kage.

Sæby Inner Wheel Klub er en gruppe piger, der mødes engang om måneden og er medlem af Inner Wheel, som er en verdensomspændende organisation af kvinder med medlemmer fra 101 lande, med et totalt medlemsantal på godt 100.000. I Danmark er der 124 klubber med et medlemsantal på 3125 personer – kun kvinder.

Inner Wheels formål er: At fremme sandt venskab, at fremme hjælpsomhed og forståelse og at fremme international forståelse.

“Alle klubber vil gerne være med til at gøre en forskel i samfundet, derfor har vi i Sæby besluttet at lave et kæmpe loppemarked i Algade 6,  hvilket måske kan give et godt tilskud til velgørende formål i lokalsamfundet”, fortæller Margit Isaksen fra Sæby Inner Wheels Klub.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Loppemarked med Sæby Inner Wheel Klub ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER