Gratis musik hver lørdag på Sæby Torv

Gratis musik hver lørdag på Sæby Torv

29. juni 2011 - kl. 0:53 - af

Traditionen tro er der fra lørdag musik på Torvet. I år er det Kristian Klarvand fra Vejle, der ligger ud på Handelstandsforeningens store scene.

Orkestret er et fire mand stort (sump-) Rock/Blues/Country -band, som har til formål at underholde “folket” med den musik der sidst i 60érne og først i 70érne gjorde “Creedence Clearwater Revival” til et legendarisk band.
Kristian Klarvand fra Vejle spiller til de fleste typer arrangementer fra Café-jobs over firmafester til bryllupper, så der skulle her være lidt for enhver smag. Musikken på Torvet starter kl. 10.00 og der spilles fremtil kl. 13, kun afbrudt af en lille pause. De fleste specialbutikker holder åbent fra kl. 9.30-15.00 hver lørdag i juli, samt de tre søndag i industriferien fra kl. 11-15.

Vel mødt til hyggelige timer på Sæby Torv.

2 kommentarer til “Gratis musik hver lørdag på Sæby Torv” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Gratis musik hver lørdag på Sæby Torv”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gratis musik hver lørdag på Sæby Torv ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER