Kæmpe solvarmeanlæg i Sæby kickstartes i dag  OPDATERET

Kæmpe solvarmeanlæg i Sæby kickstartes i dag OPDATERET

28. juni 2011 - kl. 13:51 - af

Sæby Varmeværk starter i dag varmeproduktionen med det kæmpe solvarmeanlæg, som længe har været under opførelse, og vejret giver uden tvivl mulighed for en flyvende start. Med det nye anlæg sparer varmeværket os for 3.000 tons co2 om året, samtidig med at det leverer varme til 300 husstande, så det må siges at være en win win situation.

TV2nord dækker ibrugtagningen, så se mere om dette giga anlæg i udseendelsen i aften, på www.TV2nord.dk eller herunder

null

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kæmpe solvarmeanlæg i Sæby kickstartes i dag OPDATERET ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER