“Skønne Sting” er på plads i Vestergade

“Skønne Sting” er på plads i Vestergade

27. juni 2011 - kl. 0:32 - af

Den 2. juni åbnede Hanne Nielsen forretningen Skønne Sting, Vestergade 9 i Sæby, og butikken forventes at holde åben hele sommeren, når Hannes andet arbejde ellers tillader det.

“Butikken er for mig en drøm, der er gået i opfyldelse. Jeg har i mange år filtet – tørklæder, tasker, boligtilbehør m.m. – og i år har jeg fået muligheden for at kombinere et arbejdende filteværksted med butik, hvor der ud over mine egne værker, findes smykker fra Karen Riis Design, billeder af Annette Ulbrichsen og pile-/barkflet af Karen Jørgensen. Alle kunsthåndværkere fra Vendsyssel”, fortæller indehaver Hanne Nielsen.

Ligeledes vil der, når Annette Ulbrichsen kommer på besøg og arbejder ved staffeliet, være ekstra aktivitet i eller udenfor butikken afhængig af vejret, og indtil videre fortæller Hanne, har kunderne, især turisterne været meget positive over udbuddet af varer, og synes at butikken byder på noget mere usædvanligt, end man finder andre steder.

De lokale sæbynitter giver også udtryk for, at det er godt, at der igen sker noget i den ende af gågaden, og desuden oplever hun, at folk synes, at det er spændende, at der er mulighed for at opleve et værksted, hvor der bliver arbejdet med filt i åbningstiden, så alle kan se, hvordan tingene bliver fremstillet.

Se sommerens åbningstider her: Kalender juli

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER