Livreddertårn på Palme-stranden – men ingen i Sæby!

Livreddertårn på Palme-stranden – men ingen i Sæby!

27. juni 2011 - kl. 15:36 - af

Kommunen inviterede i dag borgerne til indvielse af livreddertårn på Palmestranden, sammen med borgmester Lars Møller og Trygfonden. Masser af festivitas og glæde over det øgede opsyn, her hvor skolernes ferie er skudt igang.
Alle glæder sig naturligvis over det øgede opsyn – men det er altså bedre at være ved at drukne i Frederikshavn end i Sæby, for deroppe holder de øje med dig, men det gør de bare ikke på stranden her i byen, kunne man godt tænke.
Hvor ligger forskellen? Er det fordi kommunen ønsker alle turister og lokale til stranden man putter gastronomiske summer i hvert år med palmer osv. Eller er det bare et udtryk for, at de er størst og skal derfor have først?
– Kunne man forestille sig en turnus ordning hvor koncept Palmestranden hver 3 år holdt flyttedag, således at alle både i Skagen og Sæby også kunne nyde godt af de mange midler, der bliver brugt eller er det helt ude i strandkanten?
Hvad er din holdning til spørgsmålet, deltag i debatten her på SaebyAvis.dk

6 kommentarer til “Livreddertårn på Palme-stranden – men ingen i Sæby!” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

6 kommentarer til “Livreddertårn på Palme-stranden – men ingen i Sæby!”

 • Susanne Sleiborg

  “I sommersæsonen er tårnet bemandet hver dag mellem 11 og 19. Trygfonden og Dansk Svømmeunion finansierer og driver det nye tilbud på Palmestranden.”
  Så last ikke kommunen for valget af placering af livreddere – måske er Palmestranden bare det sted hvor fluepapiret er tættest besat, eller der hvor Trygfonden og Dansk Svømmeunion vurderer at livredderne kan gøre størst gavn.

 • frederikshavn by kommer fremfor den øvrige kommune, det lyser ud af mange ting – sidst da kommune “glemte” at stille blomster på torvet – som der er blevet de sidste mange år …. der skulle have været sparet personale … FLOT … det bedste folmer hansen fhv. borgmester sagde – vi skal aldrig i frederikshavn kommune – vi bliver glemt – det er så sandt som det er sagt …

 • Er helt enig med Claus Jensen,,Da Frederikshavns Kommune havde brugt alle vores penge her i Sæby,, ja så kunne vi godt passe os selv,,det ses tydeligt i det grønne område i Sæby,,det har ALDRIG være så grimt som det er nu,,Men kommer man til Frederikshavn ja så kan man godt se hvor vores penge bliver brugt..SÅ LAD OS KOMME UD AF DET SÅ VI KAN BLIVE OS SELV IGEN OG KOMME TIL AT LIGE DEN TURISTBY SOM VI GJORDE TIDLIGERE.

 • Susanne Sleiborg

  Det må skyldes en erindringsforskydelse når Arne Skriver mener af “Frederikshavn Kommune har brugt alle Sæbys penge” – det var jo faktisk sådan, at det havde Sæby Kommune selv gjort inden sammenlægningen, bl.a. til en svømmehal som der efterfølgende ikke var afsat driftsmidler til. Mig bekendt lever Sæby Svømmehal i bedste velgående, og det skal den også! Så godt at der i den “nye” kommune, trods alt, er vilje til at dele kagen.
  Det er sikkert korrekt at alt ikke fungere optimalt endnu – men med KONSTRUKTIV kritik kommer man langt!

 • Arne Skriver: Aldrig har jeg da hørt magen til vås. Du skulle måske prøve og tage en tur rundt i Frederikshavn. Så ville du opdage at mange af deres bede er blevet sløjfet, og flere af deres anlæg er blevet lavet om til græs (p.g.a besparelser). Så jeg synes ikke det er det rigtige angreb du kommer med. Jeg ved heller ikke om der er noget konkret du er utilfreds med her i Sæby, så kunne du måske fortælle det. Når det så er sagt, sa er det da korrekt at Park og Vej er blevet underlagt nogle besparelser, men det er vores politikkere der i den sidste ende bestemmer serviceniveauet i kommunen, og således også hvordan det skal se ud.

 • Det er korrekt at Sæby Kommune brugte penge på en svømmehal (PANIK BYGNING) men hvis vi her i Sæby havde haft lidt mere KÆRLIGHED til vores EGEN by så havde vi nok stemt nej til at komme ind under Frederikshavn,,Og til JAnus det er nok rigtig når du siger at de har nedlagt noget af deres bede i Frederikshavn, men se nu bare på Nellemanns Have den er beskåret med tilskud, men deres egen lille latterlig bangsbo museum det får som det plejer, og sådan er det med meget her i Sæby,,vi må klare os selv imens de får i pose og sæk i Frederikahavn og sådan vil det altid være,,vi er underlagt nedbrydnings loven i det såkaldte folke venlige byråd som sidder der oppe i hytten.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Livreddertårn på Palme-stranden – men ingen i Sæby! ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger