Børnehaven på Violvej holdt også Sankt Hans

Børnehaven på Violvej holdt også Sankt Hans

27. juni 2011 - kl. 14:33 - af

Et helt specielt Sankt Hans bål var torsdag formiddag klar i børnehaven på Violvej. Allerede klokken lidt i ti, da SaebyAvis kiggede forbi, var de mange børn parate til bål og efterfølgende spisning. Vejret var ikke det bedste, men heldigvis holdt det tørt lige akkurat længe nok til, at bålet kunne nydes i fulde drag af de mange forventningsfulde børn.

Herefter blev der søgt ly indendøre, da der igen kom vand fra oven, men hvad gør det, når der bydes indenfor til trylledrik, heksefingre og stegte regnorme, velbekomme!

Årsagen til denne lidt anderledes Sankt Hans fest var at børnehaven, som så mange andre syntes, at de voksnes bål rundt om i kommunen lod vente lige længe nok på sig set med børneøjne, derfor denne lidt utraditionelle dag på Violvej, som de mange børn stadig kan huske, og som de taler meget om.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Børnehaven på Violvej holdt også Sankt Hans ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER