ELplus i Sæby fik uventede gæster

ELplus i Sæby fik uventede gæster

25. juni 2011 - kl. 1:44 - af

Midt i Open By Night travlheden forulykkede en Suzuki Swift på uheldigvis i smøgen ved den gamle Fakta butik i Sæby. Føren af bilen mistede af ukendte årsager herredømmet over bilen, der næsten frontalt torpederede udstillingsvindue og mur hos ELplus. Føreren var efter signe på vej hjem fra arbejde, så spirituskørsel var der ikke tale om selvom det måske var første indskydelse med By Night på programmet. Sammenstødet var så kraftigt at airbagen i bilen sprang, og både bil og bygning tog en del skade ved mødet med hinanden. Øjnvidner beretter om problemer med bilen, som værende årsag til sammenstødet, hvor den uheldige fører slap med en forskrækkelse og et køretøj med en del skader.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'ELplus i Sæby fik uventede gæster' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger