Blæsten tog toppen af Open By Night

Blæsten tog toppen af Open By Night

25. juni 2011 - kl. 2:09 - af

Mange mennesker trossede det noget blæsende vejr, der fredag aften susede gennem Sæby’s gader. Derfor kunne de fleste specialforretninger da også melde om et godt salg på højde med sidste år nogen end da noget over.
For de fleste restauratører med udesalg lød meldingen dog om kraftig tilbagegang, da kulden simpelthen gør, at folk kun drikker en enkelt øl, det er simpelthen for koldt, lød det bl.a. fra Svend Sandager.

Ligeledes kunne ølsalget på Torvet heller ikke leve op til tidligere år, igen fik kulden og blæsten skylden. Dette blev bekræftet af det store kaffesalg de fremmødte skulle have, fo at få noget at varme sig på.

Ellers bød aftenen – som altid – på en hyggelig atmosfærde og rigtig godt musik. Tørfisk fandt både den vestjyske humor og den gode facon frem, og det var noget folk kunne lide, og ligeledes var det fra den anden ende af Torvet en aften i humorens tegn, hvor Moose Brothers forgæves forsøgte at holde folk på Torvet til det sidste, efter at Tørfisk havde takket af – men dog forgæves – igen alt for koldt nu da solen også var væk.

Næste arrangement på Torvet er allerede i dag lørdag, hvor Ibsens Kapel underholder fra kl. 10.30, så har blæsten forhåbentlig også lagt sig.

En kommentar til “Blæsten tog toppen af Open By Night” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Blæsten tog toppen af Open By Night”

  • Edel Sørensen

    Der ser da ud til der var mange der trodsede stormen,men koldt var det osse,ikke lige et vejr,hvor man hygger sig,med kolde drikke.Forøvrigt Tak til Sæby Avis,I er altid hurtig til,at få tekst og billeder lagt ud fra begivenheder her i Sæby og omegn.Noget jeg har megen glæde af.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Blæsten tog toppen af Open By Night' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger