Ny cheflæge med sans for kvalitet

Ny cheflæge med sans for kvalitet

22. juni 2011 - kl. 9:40 - af

56-årige Per Sabro Nielsen bliver ny cheflæge på Sygehus Vendsyssel pr. 15. august. Han kommer fra en stilling som kvalitets- og forskningschef ved Regionshospitalet Randers.

Per Sabro Nielsen har været kvalitets- og forskningschef på Regionshospitalet Randers og Grenaa i halvandet år. Inden da var han i ti år ledende overlæge på Arbejdsmedicinsk Afdeling, Sydvestjysk Sygehus, Esbjerg og afsluttede en master i ledelse i 2009.
Ud over ledelseserfaringen har Per Sabro Nielsen stor erfaring inden for forskning og kvalitet, hvilket netop gjorde, at valget faldt på ham som fremtidens cheflæge på Sygehus Vendsyssel.

– Vi ønsker at styrke forskningskulturen og kvalitetsarbejdet på Sygehus Vendsyssel, og samtidig møder vi stigende krav til kvalitet og måling inden for sygehusverdenen. Med Per Sabro Nielsen får vi en cheflæge med en stor erfaring og viden inden for disse områder, siger vicedirektør Roeland Løfberg, Sygehus Vendsyssel.

For Per Sabro Nielsen er det et drømmejob at blive cheflæge på Nordjyllands næststørste sygehus, fordi han gerne vil være cheflæge på et sygehus, der er visionært og står for patientrettet kvalitet og forskning.

– Jeg glæder mig meget til at tiltræde som cheflæge på Sygehus Vendsyssel. Jeg ser et regionssygehus, der har godt fat i kvalitetsarbejdet og i behandlingen af patienter. Nu skal jeg videreføre og udvikle sygehuset, så det kan fortsætte med at være blandt de mest produktive sygehuse inden for dansk hospitalsverden. Samtidig glæder jeg mig til at være med til at implementere fælles akutmodtagelse og elektronisk patientjournal på sygehuset, siger Per Sabro Nielsen.

Per Sabro Nielsen overtager pladsen fra tidligere cheflæge Michael Andreassen, som i dag er overlæge ved Psykiatrien i Region Nordjylland.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny cheflæge med sans for kvalitet ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger