Køb sponsorater og folkeaktier i “Retfærdigheden”

Køb sponsorater og folkeaktier i “Retfærdigheden”

22. juni 2011 - kl. 0:12 - af

Kom til infomøde for erhvervslivet og mød initiativgruppen der prøver at købe den gamle politistation/retsbygning samt mød Frederikshavn Erhvervsråds nye direktør Niels Christensen.

Mødet foregår Algade 14, Sæby, fredag den 24. juni kl. 14.00

PROGRAM:
Velkomst v/ Initiativgruppen
Husets historie og tidligere anvendelse v/ dommer Niels Christen Schoubye
Restaurering og ombygning v/ Karsten Thorn
Finansiering af huset og den fremtidige drift v/ John Henrik Andersen
Erhvervssponsorater v/ erhvervschef Niels Christensen
Evt.
Sæby har behov for et kraftcenter, der forener alle gode lokale initiativer. Vi mangler et sted, der kan skabe synergi mellem vores mange foreninger, turistkontoret og erhvervskontoret – et sted der kan skabe vækst og arbejdspladser i Sæby og opland.

Derfor bakker vi i Sæby Erhvervsforening 100% op om den initiativgruppe under Sæby Købstad, der prøver at købe og omdanne vores gamle politistation, dommergård og retsbygning ”For Retfærdigheden” i Algade 14 til et nyt stort aktivitetscenter i Sæby. Det har vi brug for!

Prisen for bygningen er blevet forhandlet ned i et realistisk leje, 2,5 millioner kr., og i Sæby Erhvervsforening har vi støttet projektet med 75.000 kr. i optionskapital. Kapital der giver initiativgruppen forkøbsret til at kunne købe bygningen inden d. 31. oktober 2011.

Investér i et Guld-, Sølv-, eller Bronzesponsorat af ”For Retfærdigheden” . Der er foreløbigt tilsagn fra turistkontoret og erhvervskontoret, om at man gerne vil flytte ind i bygningen og dermed bidrage med lejeindtægter. Det er en god start. Det der er behov for nu, er investorer, der skal hjælpe med at gøre det muligt at købe bygningen samt sørge for, at den kan få en tiltrængt renovering. Derfor har vi brug for alle gode bidrag, der kan hjælpe med at løfte projektet helt i mål. Det bliver muligt at købe folkeaktier i projektet – og virksomheder kan tegne sponsorater i dette spændende projekt:

Guldsponsorat:  25.000 kr.

Sølvsponsorat:  15.000 kr.

Bronzesponsorat: 5.000 kr.

Invester i projekt ”Retfærdigheden” – investér i Sæbys fremtid!

For yderligere oplysninger kontakt:

John Henrik Andersen, Advokaterne På Torvet
Telefon 9846 4400: eller e-mail: jha@advokaternepaatorvet.dk

Allan Hejslet, Sæby Erhvervsforening
Telefon 9845 8005 eller e-mail: allh@frederikshavn.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER