Rekord stort antal deltagere til Sæbygaardløbet

Rekord stort antal deltagere til Sæbygaardløbet

21. juni 2011 - kl. 15:26 - af

Vejrguderne holdt hånden over Sæbygaardløbet, og med 187 forhåndstilmeldte deltog i alt 280 løbere, hvilket er løbsrekord. Den sidste rekord var på 250 løbere, så løbs udvalget kunne kun være tilfredse med resultatet og fik da også mange positive tilbagemeldinger, også omkring ruten.

Vejret var helt perfekt til motionsløbet og holdt tørt indtil sidste præmie var udleveret, men så åbnede sluserne sig og regnen væltede ned. Synd for de personer som skulle rydde op efter arrangementet.

Vinder af vandrepokalen for største hold blev Frederikshavns Kommunale Sportsklub – sidste års vinder var MAN Frederikshavn

Vinderne af dagens forskellige etaper kan ses her:  Document1

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Rekord stort antal deltagere til Sæbygaardløbet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER