IF Skjold Sæby’s serie 4 tilbage i Serie 3

IF Skjold Sæby’s serie 4 tilbage i Serie 3

20. juni 2011 - kl. 15:20 - af

Efter kun en sæson i serie 4, kunne Skjold Sæby’s drenge i weekenden glæde sig over hurtigt come back i serie 3, efter at have slået Hjørring AIK Frem med ikke mindre end 8-1.

Vi er super glade, og jeg vil benytte lejligheden til endnu engang at ønske tillykke, fortæller Asger Mortensen fra Skjold og fortsætter: “Det harmonere godt med vores førstehold, at der ikke er så langt mellem de to hold, nu skal vi så bare klare skærene i Nørresundby på lørdag, så bliver det til endnu en lykkelig historie, når serie 1 forhåbentlig kommer i Jyllandsserien”.

Husk der er gratis bustransport til lørdagens kamp, tilmelding til Asger via sms på tlf. 60 19 82 04. Skriv teksten NUBI, samt navn og antal personer, så er du også med til at bakke op om holdet i denne vigtige og alt afgørende kamp.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'IF Skjold Sæby’s serie 4 tilbage i Serie 3 ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER