Birthe’s Legeland solgt til Sæby Bøger & papir

Birthe’s Legeland solgt til Sæby Bøger & papir

20. juni 2011 - kl. 17:11 - af

Birthe Henriksen har med øjeblikkelig virkning solgt sin forretning til Bjarne Holm Hansen, Sæby Bøger & papir.

”Vi må erkende, at Sæby ikke er stor nok til flere legetøjsforretninger, så da Bjarne Holm Hansen tilbød at købe min forretning og samtidig tilbød mig et job, ja så var det ligetil”, fortæller Birthe Henriksen.

Bjarne Holm Hansen er glad for at få Birthe Henriksens faglighed og erfaring tilknyttet sin boghandel med legetøj, og ser frem til samarbejdet. ”Det er vist med et moderne udtryk en win-win-situation. Birthe kan tilføre os meget og kommer nu i et arbejdsmæssigt fællesskab, ganske vist med flere for hende nye produkter”.

Birthe Legeland lukkede her den 24 juni,  hvorefter flytning varer finder sted, og Birthe er på plads hos Bøger & papir fra fredag den 1. juli.

Gavekort og til gode beviser udstedt af Birthes Legeland kan naturligvis bruges hos Bøger & papir.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Birthe's Legeland solgt til Sæby Bøger & papir ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER