50 års skolejubilæum i Hørby fejres med manér

50 års skolejubilæum i Hørby fejres med manér

20. juni 2011 - kl. 14:04 - af

Når der i september kan fejres 50 års jubilæum for skolen i Hørby, sker det med en lang række spændende aktiviteter – og der er noget stort i vente for nuværende såvel som tidligere elever:

De fem årtiers skoledrift i Hørby markeres bl.a. med et flot jubilæumsskrift om stort og småt på skolen, forskellige udstillinger i samarbejde med Sæby Museum og Lokalhistorisk Arkiv i Hørby – men også med et mere ‘nutidigt’ arrangement for dens nuværende elever; nemlig en festforestilling med både gøgl og grin fredag den 2. september.

Jubilæumsugen fra den 29. august til den 3. september indeholder desuden masser af andre aktiviteter for skolens elever, der på mange måder vil arbejde med jubilæet – inden der for tidligere elever og medarbejdere indbydes til stor jubilæumsfest i Syvsten Hallen lørdag den 3. september.

Her vil der om eftermiddagen være Åbent Hus på skolen, hvor der bliver mulighed for et godt gensyn med de nyrenoverede klasselokaler – og ikke mindst få en god snak med klassekammerater og lærere over en kop kaffe eller en øl/vand.

I forbindelse med aftenens fest efterlyser jubilæumsudvalget tidligere elever, der vil være repræsentanter for deres årgang, og dermed være behjælpelige med at “opspore” deres gamle klassekammerater. På denne måde håber udvalget at kunne samle rigtig mange til festen den 3. september, hvor der – ud over den lækre jubilæumsmenu fra Emilievejs Slagter – vil være musik ved bandet “Vegas”.

Flere informationer om festen – herunder om tilmelding samt den opdaterede deltagerliste – kan findes på hjemmesiden www.hørby-dybvadskole.dk, ligesom der kan følges med i forberedelserne og udveksles oplysninger på Facebook.

Desuden kan der rettes henvendelse til afdelingsleder Johnnie Jensen på Hørby-Dybvad Skoles kontor, samt til bestyrelsesformand Lisbeth Kjelgaard Erlandsen, der er kontaktpersoner i forhold til jubilæumsfesten.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '50 års skolejubilæum i Hørby fejres med manér' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER