Flot, festligt og farverigt – folkedanserne indtog Sæby

Flot, festligt og farverigt – folkedanserne indtog Sæby

18. juni 2011 - kl. 19:40 - af

Allerede fra tidelig morgen, blev der puslet på Sæby Torv. Man kunne fornemme at noget stort var i gærde. Scenen, musikken og hele det store setup var ved butikkernes åbning kl. 9.30 klar til de omkring 200 folkedansere, der denne weekend gæster Sæby.

Mange tilskuere var da også på plads, da optoget nåede frem til Torvet via Grønnegade omkring kl. 10.30. Et utroligt smukt syn, med de mange farverige dragter der alle strålede i solen.

Efter indmarchen kom turen til vores borgmester Lars Møller, der bød de mange deltagere velkommen og erklærede arrangementet for åbent.

Der blev herefter budt op til dans fra det 12 mand store orkester på scenen, og pludselig var Torvet forvandlet til et kæmpe dansegulv, fyldt med festlige og glade folkedansere med mod på at vise, hvordan man alternativt kan få motion og samtidig have det sjovt.

Alt i alt en fantastisk flot og farverig formiddag på Torvet i Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flot, festligt og farverigt – folkedanserne indtog Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER