Tørfisk med “Still Going Wrong” på Torvet i Sæby

Tørfisk med “Still Going Wrong” på Torvet i Sæby

16. juni 2011 - kl. 16:14 - af

Open By Night er lige om hjørnet, som mange sikkert allerede har opdaget. Sæby Handelstandsforening har denne gang indgået aftale med det folkekære og jubilerende band Tørfisk.

Efter 30 år på landevejen ankommer Tørfisk til Sæby Torv fredag d. 24. juni, hvor de spiller 2 gange, henholdsvis klokken 20 og 21. Med i bagagen har de deres nye CD “Still Going Wrong”, men mon ikke der også bliver plads til nogle af de gode gamle – såsom VLTJ m.fl.
Ind imellem kan de mange tilhørere stifte bekendtskab med et lokalt band “Moose Brothers”, som har hjemsted i Frederikshavn. De vil fra klokken 19 underholde med et bredt spektra af rock musik, nyt som gammelt og de spiller både før, i pausen og efter Tørfisk, så der denne aften er musik på Torvet helt fremtil klokken 23, når butikkerne lukker. Sædvanen tro er der masser af kolde fadøl, og i år mad fra Slagter Kjærgaard på Torvet, så alle sanser kan stimuleres, krydret med supergode tilbud i butikkerne.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tørfisk med “Still Going Wrong” på Torvet i Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER