Sankt Hans fest og fællessang på slottet

Sankt Hans fest og fællessang på slottet

16. juni 2011 - kl. 13:13 - af

Traditionen tro inviterer Sæbygaards Venner igen i år til Sankt Hans Fest på Sæbygaard, torsdag den 23. juni,  aftenen starter kl. 20,15  i slotskælderen med fællessang under ledelse af familien Frahm og Lundby, der desuden undervejs underholder med egne indslag.

Under sangene vil det være muligt og købe et glas vin eller andet.

Kl. ca 21.40 vil bålet blive tændt i Ådalen, hvor båltalen holdes af sognepræst Kate Felskov, sognepræst i Volstrup, der sluttes af med og synge Midsommervisen, alle er velkommen og der er gratis adgang.

Sæbygaards Venner håber igen i år på stor tilslutning til det traditionsrige arrangement.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sankt Hans fest og fællessang på slottet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER