Sæby Handelstandsforening tænker på miljøet

Sæby Handelstandsforening tænker på miljøet

16. juni 2011 - kl. 5:47 - af

Selvom alle tænker i sommer og sol, er der stadig folk, der har tankerne helt andre steder. Netop nu er Sæby Handelstandsforenings bestyrelse gået i gang med at finde frem til den julebelysning, der skal pryde og pynte vores smukke by i december 2011 og de næste mange år.
Det er bestemt ikke let, for der er mange aspekter, og interesser der skal plejes i et projekt som dette, og samtidig skal det ikke være et inferno af blinkende lamper og lys, der skal byde velkommen til jule- og handelsbyen Sæby, tværdigmod, det skal passe til byens image som gammel købstadsby.
Handelstandsforenings bestyrelse har samtidig valgt at ligge stor vægt på, at det skal være en energi rigtig belysning, når det hele nu skal skiftes til gavn for både miljøet og ikke mindst pengepungen. LED er derfor af stor interesse i forbindelse med udvælgelsen af den kommende julebelysning, der skal pynte Sæby fra 1. Søndag i advent.
Med denne nye belysningsform skulle der kunne spares op til 70% på strømregningen, hvilket så også bliver en stor gevinst for miljøet. Budskabet er klart, Sæby skal være en hyggelig og dejlig juleby, der også tænker på miljøet.
Hvordan det færdige resultat kommer til at se ud er endnu ikke helt på plads, men inden starten af august vil sløret kunne løftes for hvilken løsning, der er valgt, og dermed kan alle interesserede få deres nysgerighed stillet.

God sommer!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Handelstandsforening tænker på miljøet ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger