Oprykningskamp for IF Skjold Sæby

Oprykningskamp for IF Skjold Sæby

16. juni 2011 - kl. 0:26 - af

Efter den 6. sejr i træk er Skjolds serie 1 herre klar til at spille om oprykning til Jyllandsserien. Det sker når rækkens nummer 2, Vejgaard B, gæster Sæby Stadion i weekenden.

Birkelses nedrykningstruede mandskab kunne heller ikke stille noget op imod topholdet fra Sæby, der dermed tog den 6. sejr i træk – og den 9. i de seneste 10 kampe. Skjold topper derfor fortsat rækken foran netop Vejgaard, dog er der et forspring på 5 point inden de 2 afgørende kampe.

Historieskrivning
Der er således lagt op til en vaske ægte topkamp mellem rækkens 2 bedste hold. Vejgaard har på papiret rækkens bedste forsvar, idet det kun er lykkedes modstanderne at score 6 gange imod dem. Samtidig kan Skjold prale af, at have rækkens bedste angreb der i sæsonens 12 hidtidige kampe har nettet hele 28 gange.

Derfor kan tilskuerne på Sæby Stadion se frem til en seværdig kamp mellem to hold, der altid spiller tætte kampe. I de seneste 5 opgør er det blevet til 1 Skjold-sejr, 2 uafgjorte og 2 sejre til Vejgaard. Netop uafgjort vil i opgøret være nok til, at Skjold kan sikre sig oprykningsbilletten til Jyllandsserien. Skulle dette ske, vil det være første gang nogensinde, at Skjold har et herrehold repræsenteret så højt. For 14 dage siden lykkedes det som bekendt Skjolds damer at rykke op i Jyllandsserien, som dermed blev det første hold i klubbens 101-årige historie til at sikre den bedrift.

Oprykningskampen fløjtes i gang lørdag den 18/6 2011 klokken 16.00. Grillen vil være tændt på terrassen, ligesom der som vanligt vil blive solgt øl og vand langs rækværket.

Klubben håber på stor opbakning til kampen!

En kommentar til “Oprykningskamp for IF Skjold Sæby” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Oprykningskamp for IF Skjold Sæby”

 • self kommer vi og bakker op…
  MEN husk også at der også er oprykningslamp SØNDAG 19/6 KL 11.00

  19-06-11

  Kl. 11:00

  Hjørring AIK Frem

  Sæby IF Skjold

  Hjørring AIK Frem’s Anlæg

  der er også brug for opbakning….

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Oprykningskamp for IF Skjold Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger