Ryttere fra hele Nordjylland til stævne i Sæby

Ryttere fra hele Nordjylland til stævne i Sæby

15. juni 2011 - kl. 1:05 - af

Ryttere fra Skagen i nord til Nibe i syd mødte frem til banerne på Sølystvej, der lignede en turistreklame for Danmark med lysegrøn bøgeskov, blafrende Dannebrogsflag og blå himmel både lørdag og søndag.
Der var mange forhåndstilmeldinger, selvom det var muligt at efteranmelde næsten lige til konkurrencernes start. Mange valgte at benytte sig af den ekstra chance, måske inspireret af fine baner, godt ridevejr og lysten til at få det sidste med, når man nu var kommet i byen.
Publikum fik god og flot ridesport at se. Rytterne gik virkelig ”til stålet”. Foruden de obligatoriske sløjfer til hestene, kunne Sæby Rideklub også give vinderne ærespræmier sponsoreret af forretningslivet i Sæby og Rideudstyrsbutikker i oplandet.

Ny konkurrenceform
Klubben havde konstrueret en ny konkurrenceform i dressurklasserne, hvor de ekvipager, der havde fået det højeste procenttal over begge dage, fik en glasdekoration, specialdesignet til dette stævne af Glashuset i Sæby.
Der var også udskrevet kvalifikationsklasse til Nibe Cup’en både i spring og dressur, det er lige så eftertragtet for begyndere – som for bredderyttere at komme med til Nibe Cup, som for Grand Prix-ryttere at komme med til World Cup. Der blev redet til og udvist fighterånd, der var heldigvis kun en enkelt ufrivillig afsidning.
Alle deltagere var meget tilfredse med banerne og de øvrige forhold hele stævnet blev afviklet på. Takket være de mange sædvanlige hjælpere, som trofast møder op både før og under stævnet hver gang Sæby Rideskole kalder, hvor hjælperne giver al deres arbejdsenergi i flere dage til Rideskolen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ryttere fra hele Nordjylland til stævne i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger