Ny bestyrelse i kulturhuset ”Værestedet”

Ny bestyrelse i kulturhuset ”Værestedet”

15. juni 2011 - kl. 9:10 - af

Det er rigtig glædeligt, at den nye struktur har fordoblet antallet af bestyrelsesmedlemmer, så vi nu er 6, og dermed dobbelt som mange om de daglige opgaver, som vi har delt imellem os – men vi vil stadig gerne have frivillige hjælpere til konkrete opgaver og arrangementer.”Værestedet” har i april måned 2011 fået følgende nye bestyrelse:
Gitte Mortensen (Vildbasserne) formand
Bente Vestergaard (Vildbasserne + dagplejen) næstformand
Jørgen Kristensen (Borgerforeningen) kasserer
Ib Pedersen (Borgerforeningen)
Grethe Korsager (Lokalhistorisk Forening) sekretær
Henning Bjerg (Lokalhistorisk Forening)

Bygningsansvarlig: Ib Pedersen (+ Jørgen Kristensen og Henning Bjerg) har nok at se til, da ”Værestedet” jo efterhånden er ”en ældre dame”, men vores hensigt er at værne om bygningen og dens særpræg, samtidig med at vi nødvendigvis må modernisere for at opfylde tidens og brugernes krav. Vi venter, at brandtrappen er på plads inden for den allernærmeste fremtid. I sommerens løb vil der bl.a. blive repareret murværk og malet vinduer.

Aktivitetsleder: Gitte Mortensen (+ Grethe Korsager og Bente Vestergaard) har for det første satset på at få fejret, at det i år er 25 år siden, ”Værestedet” blev aktivitetshus for borgerne i Lyngså og Omegn. Endvidere er der lagt mange kræfter i at få seniorarrangementer på tirsdag eftermiddage tilbage efter Seniorklubbens nedlæggelse, ligesom man gerne ind imellem også vil lave aftenarrangementer for
de mange trofaste støttemedlemmer.

25 års jubilæet vil blive fejret lørdag d. 10. september kl. 10-17 med bl.a. en reception, åbent arkiv i Lokalhistorisk Forening, forskellig underholdning for såvel børn som voksne samt café med salg af diverse forfriskninger og kage mm. Vi har fået 3 bestyrelsesmedlemmer fra 1980´erne med i planlægningsgruppen, og der vil sidst i august måned komme et endeligt program for festen.

”Tirsdagstræf” er det nye navn på vore senioreftermiddage. Ved første træf d. 31. maj havde vi besøg af tidligere sognepræst Peter Bandholm. Der var pænt fremmøde og det blev givet klart udtryk for, at man ønsker vi skal fortsætte. Vi er derfor gået i gang med et program for efteråret og vinteren.

Kontingentet for støttemedlemmer er uændret kr. 50,- pr. person, kr. 100,- for en husstand, og vi regner med at komme rundt i løbet af juni måned. Har I ikke været hjemme, må I gerne kontakte et bestyrelsesmedlem direkte.

Kampen for det kommunale tilskud fortsættes – men vi forventer at ende op med en aftale, der kan sikre ”Den selvejende institution Kulturhuset Værestedet”s fremtid, slutter formand Gitte Mortensen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny bestyrelse i kulturhuset ”Værestedet”' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger