Stor medaljehøst til SIK80 i Sverige

Stor medaljehøst til SIK80 i Sverige

14. juni 2011 - kl. 0:26 - af

23 atleter fra Sæby Atletik tog i pinsen afsted til stort atletikstævne i Sverige. Stævnet forløb over to dage og havde ca. 600 deltagere fra Sverige, Norge, Finland og Danmark og der blev dystet i alle de traditionelle atletikdiscipliner i alle aldre startende fra 9 år.

På stævnets første dag, pinselørdag, høstede SIK80 allerede 12 medaljer af forskellig karat. Denne fornemme start på stævnet blev dog overgået søndag med endnu flere medaljer, idet den samlede høst endte på 28 medaljer, hvoraf 12 var af guld, 9 af sølv og 7 af bronze. Der var også mange 4. 5. og 6. pladser, som også gav en tur på podiet med en glasplade som præmie. Så alle de mange forældre og trænere, som var taget med for at bakke op om atleterne og hygge sig sammen, var travlt beskæftiget med at tage fotos af de mange stolte præmietagere.

Af medaljetagerne kan særlig fremhæves Jonas Bak, 13 år, og Sebastian Nørgaard, 9 år, som vandt medaljer i alle de discipliner, som de stillede op i. Jonas tog 6 guldmedaljer og 1 sølv, og Sebastian tog 3 guldmedaljer, 1 sølv og 1 bronze. De to stod samtidig for tre stadionrekorder: Jonas med tiden 9:92 sek i 80 m sprint, 25:13 sek i 200 m løb og Sebastian med tiden 54:88 sek i 300 m løb.

Sæby IK, Danmark er igen blevet en kendt klub i Sverige, og deltagerne og familier kunne drage glade og trætte hjem søndag aften efter en super tur!

Morten Krogh var leder fra SIK 80 i Sverige.

I Berlin klarede Sara Vanggaard sig fint med en sølvmedalje i spydkast med ny PR på 32,81m. Sara var på udtaget Jydsk hold.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor medaljehøst til SIK80 i Sverige' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger