Vejrguderne holdt hånden over friluftsgudstjenesten

Vejrguderne holdt hånden over friluftsgudstjenesten

14. juni 2011 - kl. 0:15 - af

2. pinsedag var der igen i år friluftsgudstjeneste. Denne gang var det i Søparken i Dybvad, og vejret var med os, fortæller sognepræst Peter Jessen fra Sæby kirke og fortsætter: “Regnen ventede med at komme, til gudstjenesten var ovre. Vi havde derfor en fin formiddag i skønne omgivelser med udsigt over søen”.
Gudstjenesten indeholdt foruden prædiken af Mette Volsgaard fra Skæve, korindslag fra lokale børnekor og en salmevandring for alle deltagerne. Friluftsgudstjenesten var et samarbejde mellem sognene i Hørby-Badskær, Skæve, Sæby, Understed-Karup og Volstrup.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vejrguderne holdt hånden over friluftsgudstjenesten' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER