Sæsonen skudt i gang i Lanternens Gård

Sæsonen skudt i gang i Lanternens Gård

12. juni 2011 - kl. 2:10 - af

Lørdag blev udover en fantastisk dag rent vejrmæssigt, også dagen hvor de traditionsrige jazz arrangementer i Lanternens Gård blev skudt i gang. Dermed er der lagt op til 2 måneder med lørdagsjazz i gården, hvor de  optrædende i lighed med sidste år, er en blanding af musikere fra nær og fjern.

Dagens åbning var lagt i hænderne på Ejvind Burholt, som er en af de jazzmusikkere i Sæby, der hele året turnerer rundt med sine instrumenter og gør jazzmusikken til manges fortrukne valg, når musikken og ikke mindst underholdningen til festen skal bestilles. Og netop underholdningsværdien er ikke til at slippe udenom, når der er Jazzmusik i gården. Alle er med, og ingen forlader gården uden et smil på læben, traditionen er kommet for at blive!

All that Djazz, bestående af lokale musikkere, fik da også bragt gården i god stemning indenfor kort tid, med velkendt jazz som vi kender den bedst.
Åbningens replikken samt de første strofer, kan høres, eller måske genopleves herunder, sammen med billeder fra arrangementet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæsonen skudt i gang i Lanternens Gård ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER