Høj sol og svedig Jazzmusik over hele Sæby

Høj sol og svedig Jazzmusik over hele Sæby

11. juni 2011 - kl. 10:47 - af

Anden dagen af årets Jazz og Fisk er skudt igang, og vejrguderne har besluttet at vise sig fra deres bedste side. Dermed kan jazzmusikken nydes rundt i hele byen.
Både de “officielle” steder, men bestemt også rundt i byens mange gårde og afkroge kan man høre tonerne af jazz.
For at få et overblik over de mange steder, har vi forsøgt at stykke en liste sammen over dagens mange spændende koncerter.
Det hele starter med street parade fra Havnen til Torvet kl. 10 denne formiddag, herefter er der jazz i Lanternens gård, hos Madam Duncker, hos Klostergydens Fisk, på Franks, i gården ved Museet, i teltet på havnen og naturligvis på Torvet i centrum.
Så der er masser af muligheder for at høre både danske og udenlandske navne, på et at de nævnte spillesteder.
Turistchef Inger Grund glæder sig da også over den store opbakning til festivalen og håber, at der næste år vil være mange flere af de “uoficielle” spillesteder med i jazz-netværket, så alle koncerterne kan promoveres samlet og dermed give byens mange jazzgæster en uforglemmelig oplevelse og samtidig skabe overskuelighed også i markedsføringsregi.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Høj sol og svedig Jazzmusik over hele Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER