Tom McEwan åbnede Jazzfestivalen på Sæby Torv

Tom McEwan åbnede Jazzfestivalen på Sæby Torv

10. juni 2011 - kl. 19:11 - af

Med sit altid humoristiske sind, fik 70-årige Tom McEwan skudt Jazzfestivalen 2011 igang. Med en mindre transformation i form af en paryk og lidt andre effekter varmede han de mange fremmødte op til det, alle ventede på, nemlig en eftermiddag i solskin på Sæby Torv med jazz i den humoristiske afdeling. I takt med at musikken kom ud over scenekanten, blev Torvet fyldt til bristepunktet trods det lidt blæsende sommervejr.
Jazzmusikken fortsætter på Torvet i morgen lørdag, men for dem der ikke lige har de store planer for denne fredag aften, bliver teltet på Havnen omdannet til en svedig jazzhule allerede kort efter spisetid – eller mere præsist klokken 20.
Tidligere i dag optrådte Tom McEwan på Sæby Bibliotek for byens børn, med sange og tekster fra DR tiden, hvilket blev godt modtaget af de mange fremmødte.

Se hele weekendens program på: www.saebyjazzfestival.dk

Herunder kan du se Tom McEwan’s entre på Sæby Torv i video og billeder

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tom McEwan åbnede Jazzfestivalen på Sæby Torv ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER