Sølv og bronze til Sæby basket i Norge

Sølv og bronze til Sæby basket i Norge

10. juni 2011 - kl. 10:20 - af

Sæby basket deltog sidste weekend med 2 hold i det store internationale basketstævne Pirates Cup i Kristianssand i Norge.
Begge hold U-14 drenge og U-16 piger gik ubesejrede gennem fredagen og lørdagens indledende kampe og kvalificerede sig dermed til semifinaler søndag.
U-14 drenge spillede tidlig søndag formiddag semifinale med Langhus Basket fra Oslo og tabte i en tæt kamp 20-29 efter at have været foran 19-18 med blot 2 min tilbage. Senere på dagen vandt de bronzekampen mod Bislett Basket 22-11, og bronzemedaljerne var i hus.
U-16 pigerne vandt knebent søndag formiddag deres semifinale 13-12 mod Sandness Basket og var dermed i finalen senere samme eftermiddag. Desværre tabte pigerne klart til et velspillende og hurtigt mandskab fra Bislett Basket med 10-29, og det blev dermed til sølvmedaljer til det flot kæmpende pigehold.
Med medaljer til begge hold vendte Sæby Basket søndag aften hjem til Danmark, hvor klubben og de stolte forældre tog imod på kajen i Hirtshals.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sølv og bronze til Sæby basket i Norge ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER