Fødselsdag fejres med fed Jazzmusik i gården

Fødselsdag fejres med fed Jazzmusik i gården

9. juni 2011 - kl. 5:09 - af

I anledning af Madam Dunckers 3 års fødselsdag på lørdag, har indehaverne af forretningen valgt at fejre dette på behørig vis og i god tråd med den annoncerede jazzfestival i Sæby. Derfor vil der lørdag fra kl. 11 til kl. 13 i gården ved Madam Duncker, lyde toner af fed jazz, præsenteret af JazzCollective, som består af musikerne Thomas Albæk Jacobsen, Michael Møller Porsborg og Kenneth Dahl Knudsen.

Udover musikken vil der blive budt på en forfriskning til de fremmødte, og sidst men ikke mindst er der på dagen – 20% i butikken.

SaebyAvis.dk ønsker tillykke!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fødselsdag fejres med fed Jazzmusik i gården ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER