En pilgrimsvandring fra Sæby kirke til Volstrup Kirke…

En pilgrimsvandring fra Sæby kirke til Volstrup Kirke…

9. juni 2011 - kl. 0:14 - af

…og tilbage igen.
Lørdag d. 18. juni, er der mulighed for at komme med på en pilgrimsvandring. Vandringen tager sit udgangspunkt ved Sæby Kirke, hvor man møder op kl. 9.00, hvis man vil være med. Vi vil fortrinsvis gå ad mindre stier og veje, gennem naturskønne områder og stille idylliske steder. Ved middagstid når vi frem til Volstrup Kirke, hvor vi nyder vores medbragte mad og holder middagsrast. Efter ca. en times pause ved Volstrup Kirke, går vi tilbage til Sæby Kirke ad andre veje, og forventer at være tilbage ca. kl. 16. Man kan også vælge, blot at tage turen den ene vej. Vi går fra Volstrup Kirke kl. 13.00. Men vi vil gå i et langsomt tempo. Så det kræver ikke nogen speciel god kondi, for at være med hele vejen.

Undervejs vil der være korte pauser, hvor der også vil være korte andagter. Der vil være perioder, hvor vi går i stilhed, og andre tidspunkter, hvor der er rig mulighed for at tale med hinanden og nyde fællesskabet. Ved en pilgrimsvandring kombinerer man en god vandretur med frisk luft og naturoplevelser med gudstjeneste, samvær og tid til eftertanke og stilhed.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'En pilgrimsvandring fra Sæby kirke til Volstrup Kirke... ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER