Prøv lystfiskerdrømmene af i ferien

Prøv lystfiskerdrømmene af i ferien

8. juni 2011 - kl. 0:25 - af

– Turister på fisketur med lokal guide.
Nu får turister, som er på besøg i Toppen af Danmark, chancen for at få en helt speciel naturoplevelse, nemlig at komme på lystfisketur med en lokal guide. Arrangementerne er for nybegyndere i alle aldre – både voksne og børn.

Netværksgruppen ”Lystfiskeri og turisme”, som hører under helårsturismeprojektet Naturen+ består af repræsentanter fra lystfiskerforeningerne, fra turismebranchen, lystfiskerentusiaster og naturvejledere. De arbejder med at skabe nye tilbud for turister baseret på lystfiskeri og naturoplevelser.
Der er nu kommet en folder med arrangementer, hvor nybegyndere i alle aldre kan opleve og lære, hvordan man fisker.
– Mange har ikke fisket, siden de var børn og nogen har slet ikke prøvet det. Nu får de chancen for at prøve lystfiskerdrømmen af, mens de er på ferie, siger Bo Storm, som er naturvejleder i Frederikshavn.
Der er en guide med på alle arrangementerne, som kan vejlede og rådgive. Der er dog ingen garanti for, at man fanger nogen fisk.
– Men naturoplevelsen garanterer vi for, at man får, når man tager med på en af turene, siger Carsten Bregnhøj, Grøn Guide i Hjørring.
De lange kyststrækninger og indlandets mange åer og søer er noget af det, der gør naturoplevelserne i Toppen af Danmark unikke.
– Vi har vand ”lige udenfor døren” uanset, hvor i Toppen af Danmark, man befinder sig og det er en fantastisk gave, som vi kan bruge, når vi skal skabe nye tilbud for turisterne, siger Laila Zielke, turistchef i Hirtshals.
I folderen finder man arrangementer med lystfiskeri både i å og på hav. Lokale er selvfølgelig også velkomne til at deltage i arrangementerne. Folderen fås på det lokale turistbureau eller ses på lysetsland.dk.
Se arrangementerne her

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Prøv lystfiskerdrømmene af i ferien ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger