Pinse for fuld gas på Ørnedalsbanen

Pinse for fuld gas på Ørnedalsbanen

8. juni 2011 - kl. 0:19 - af

Frederikshavn/Sæby Autosport afholder igen i år deres traditionelle motorløb i pinsen på Ørnedalsbanen.

I år står menuen på spændende Folkerace løb, hvor knap 100 kørere er tilmeldt. Der køres 5 afdeling af Danmarksmesterskab i Folkerace klasse 1 og klasse 2 samt 2 afdeling i Folkerace Junior cup i U16 og U18 klasserne.

Med flere tiltag og ændringer i både det tekniske reglement og det sportslige reglement indenfor folkerace, er spændingen i selve mesterskabet markant stigende.

I U16 ses en debutant i Folkerace, som har en familie med lang række erfaring indenfor offroad motorsport. Den tidligere Rallycross kører Martin Wunderov er kommet i mekanikerrollen for sin søn, Jacob Wunderov. Æblet falder ikke lang fra stammen som man siger, så det bliver spændende at følge Jacob Wunderov i sin debut på Ørnedalen.

Simon Overgaard i U18 er også blandt de unge favoritter. Simon er altid med fremme på Ørnedalen, og efter 1 afdeling af Folkerace Junior Cup på Nisseringen har Simon gode chancer i mesterskabet for at avancere.

I klasse 1har Frederikshavn/Sæby Autosport ryggen mod muren i år. Klubbens frontrunnere har været ramt af uheld, og skal uden tvivl med helt frem for at kunne gøre sig håb om en god placering i mesterskabet.

Dennis Steffensen er en af de kørere som har brug for point. Heldigvis er Dennis altid god for en A finale på Ørnen, så der er lagt op til spænding i Klasse 1.

I Klasse 2 ligger Frederikshavn/Sæby Autosports Jesper Christensen i top. Jesper har i 2011 en ekstrem sæson, da han både deltager i Folkerace og Rallycross.

Jesper har i de seneste 4 afdelinger opnået topplaceringer, hvilket placerer ham helt i toppen af mesterskabet.

Heatene sættes i gang kl. 09.00 d. 11 Juni på Ørnedalsbanen. Se mere om arrangementet på www.fsas.dk

Foto: Frederikshavn/Sæby Autosport

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Pinse for fuld gas på Ørnedalsbanen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER