Stort pinsestævne hos Sæby Rideklub

Stort pinsestævne hos Sæby Rideklub

4. juni 2011 - kl. 1:08 - af

I dagene 11. og 12. juni afholdes stort udvidet D-stævne i dressur- og springklasser med rigtig mange til­meldte unge ponyer og heste med ryttere fra hele Vendsyssel, som skal prøve kræfter på fremmede ridebaner måske for første gang. Ponyheste med unge ryttere deltager som stævnedebu­tanter eller de ryttere som er rykket op fra pony til stor hest i år 2011. Det kræver slid og flid for et godt resultat.

Sæby Rideklub holder udvidet stævne lørdag og søndag i pinsen og har selv en del ryttere med som deltagere i stævnet. Vi starter fra morgenstunden med de forskellige klasser på vores to dressurbaner og en springbane.

Springklassen
Deltager bl.a. Pernille Aaen, som en meget ung storhestrytter på kun 13 år, og Pernille springer med masser af frisk mod og energi, godt gået!

Dressurklassen
Deltager bl.a. Marie Wirring på den fine, skimlede pony, Flicka. Marie er 10 år og håber på et godt resultat til stævnet, hun træner og diskuterer med sin ride­lærer. Der bruges masser energi på at strigle og pudse hesten og sadeltøjet til Flicka med store forventninger til de 2 stævnedage og Maries resultat.

Velkommen
Vi glæder os til at byde på et hyggeligt og solrigt stævne for både ryttere og masser af tilskuere begge dage. Der er spændende præmier sponseret af byens forretninger til de vindende ryttere. Der er mulighed for at købe mad og drikke i Rideklubbens café som er åben fra morgenstunden og under hele stævnet begge dage.

Sponsorer
Vi har en del materiale som er sponseret af byens firmaer. Det vær­ner vi om ved at vedli­geholde materialet, så det kan præsentere sig som pænt og velholdt.

Frivilligt arbejde
Vi har holdt arbejdsweekend i klubben med mange ryttere og deres forældre samt andre frivillige, som har arbejdet intenst med maling og renovering af springmaterialet samt mark og vej uden for. Alle har brugt masser af deres fritid på Rideskolen de sidste 3 uger. Resul­tatet har givet et flot look i stalden, på banerne og Rideskolens natur udenom.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stort pinsestævne hos Sæby Rideklub ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger