Turistbureauerne vil gerne binde dig en historie på ærmet

Turistbureauerne vil gerne binde dig en historie på ærmet

2. juni 2011 - kl. 1:05 - af

”Den Gode Historie” og ”Toppen for dig” er atter på gaden.

Så er årets udgave af Den Gode Historie, brochuren med Toppen af Danmarks udvalgte arrangementer på gaden. Brochuren er igen i år spækket med spændende oplevelser og historier fortalt af de mange lokale, engagerede fortællere, som med deres ægthed og humor vækker begejstring hos såvel turister som fastboende. Brochuren er opdelt i temaer, hvor natur, kultur og kunst er de gennemgående elementer og alle arrangementer er mærket med symboler, der indikerer om de er familie- og handicapegnede. Brochuren, der i 2011 er vokset til næsten 100 sider, har plads til flere arrangementer og bedre/større billeder og beskrivelser, og fremstår som et meget brugervenligt opslagsværk. Bagerst i brochuren er arrangementerne opstillet i datoorden, så man let kan se, hvad der foregår netop i den periode, hvor jeg er på ferie eller har tid. De første 23 sider dækker temaet Smagen af Kunsthåndværk, hvor lokale kunsthåndværkere og fødevare-producenter i samarbejde har skabt nogle virkeligt flotte, anderledes og meget inspirerende arrangementer.

Toppen for dig, brochuren der henvender sig til børn og deres forældre samt bedsteforældre, er klar med sæsonens mange spændende tilbud fra 1. juni. Ikke mindre end 86 forskellige arrangementer (en del af dem tilbydes flere gange) med sjov og leg og fart over feltet er det blevet til. Brochuren, der også er temaopdelt, indeholder f.eks. rollespil/fantasi, vilde dyr og planter, historier fra gamle dage, spøgelser og flagermus, hajer og klumpfisk samt mange spændende kreative aktiviteter for hele familien. Når man bladrer gennem de mange tilbud, kan man sagtens få den fornemmelse, at tiden ikke slår til. Man vil jo gerne prøve det hele.

Én ting er sikkert, man kommer ikke til at kede sig, og fra de mange, som har deltaget de tidligere år, ved vi, at det er nogen af de oplevelser, man husker allerbedst fra sin ferie her i Toppen af Danmark.

Begge brochurer dækker perioden frem til efter efterårsferien.

Brochurerne fås på turistbureauerne og overnatningssteder i Toppen af Danmark.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Turistbureauerne vil gerne binde dig en historie på ærmet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger