Travlhed hos Hørby KFUM-spejdere

Travlhed hos Hørby KFUM-spejdere

31. maj 2011 - kl. 0:38 - af

Foråret og sommeren er den tid på året, hvor det for alvor er sjovt og udfordrende at være spejder. Derfor er det som regel også en travl tid for KFUM-spejderne i Hørby.

I påsken tog juniorspejderne på lejr i ”Rosenbyhytten”. Denne lejr skulle gøre det ud for den traditionelle sommerlejr, og det var vejret helt med på. De havde 4 skønne dag i sol og byggede huler, gik til Dronninglund hvor de var i kirke og søsatte små skibe i ”Øster Møllesøen”, lavede sværd og skjolde så de kunne bekæmpe Lord Duffen-Daffer som huserede i skoven, legede stratego og meget mere.

Stor-spejderne tager i Kristihimmelfartsferien på Tvendentur, hvor alt foregår i det fri og midt i juni er der Havnesejlads i Sæby og der er spejderne også med.

Sidste år var der Korpslejr for alle KFUM-spejdere i landet. I år nøjes de ældste spejdere med en lejr ved Præstbro. Her skal der cykles en masse og på kano-hike skal de også.

Traditionen tro samles mange af Hørbys borgere til Sankt Hans fest hos spejderne. Der bliver også Sankt Hans fest i år og forberedelserne til aftenen er i gang.

Først skal en ”Visionsaften” dog løbe af stablen. Hørby spejdergruppe er en stor flok og hvis succes kan måles på medlemmer, er der ikke noget at klage over. En gruppe ledere har sammen med grupperådet alligevel taget initiativ til nogle ændringer og fornyelser, som præsenteres på en ”Visionsaften” for forældre og ledere. Her bliver der også mulighed for at snakke om, hvad spejderlivet er og hvilke forventninger forældre og ledere har.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Travlhed hos Hørby KFUM-spejdere' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger