Gammelt og nyt i skøn forening i Volstrup Kirke

Gammelt og nyt i skøn forening i Volstrup Kirke

30. maj 2011 - kl. 9:12 - af

Volstrup Kirke danner rammerne om en anderledes koncert torsdag d. 9. juni kl.19.00. Anderledes på den måde at Kirkekvartetten, som har mange år på bagen (tidligere hed den Nielsens Kirketrio), blander sig med det helt nye ”Sommerkor”.
Siden påske har en flok sangglade mennesker mellem 18 og 70 år sat hinanden stævne i Volstrup Kirke, for at synge sammen og øve til netop denne koncert. Der er primært blevet sunget nyere salmer og kirkeviser, akkompagneret af organist i Hørby Sogn Ole Sørensen og ledet af sognemedhjælper Anette Bilde Jacobsen. Det lille kor er blevet hårdt spændt for – mange nye sange skulle læres – men til søndagens gudstjeneste i Volstrup Kirke beviste de, at de har noget at byde på. Her sang de bl.a. ”Der er dage der lyser og skinner” og ”Må din dag få glæde”. Begge sange kan også høres til koncerten.
Kirkekvartetten som består af: Jørgen Hvejsel Vest, Jens Nielsen, Hans Bilde Jacobsen og Anette Bilde Jacobsen, vil akkompagnere og synge med på nogle af sangene. Med klaver, bas, saxofon og sang holder de af at indtage kirkerummet og udbrede kendskabet til rytmisk kirkemusik.
“Kirkekvartetten” vil til koncerten synge og spille en håndfuld sange alene, hvor ”Sommerkoret” får lov til at være med på en ”lytter” og der vil blive sunget fællessange, så de fremmødte også får rørt sangmusklerne. Musik er nemlig allermest givende, når man synger og spiller sammen med andre!
Vel mødt!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gammelt og nyt i skøn forening i Volstrup Kirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER