Uhørt våd reception for Budolfi Høreklinik

Uhørt våd reception for Budolfi Høreklinik

29. maj 2011 - kl. 13:18 - af

Budolfi Høreklinik er ejet af øre-næse-halslægerne, Budolfi Plads i Ålborg samt audiologiassistent Jakob Kraft.

Høreklinikken har afdelinger i Aalborg, Brovst og nu også i Vestergade i Sæby.

Den nye klinik havde reception fredag den 27. maj, og her havde alle, der havde lyst, mulighed for at komme og bese de nye, fine faciliteter og hilse på audiologiassistent Jakob Kraft, som er leder af den nye høreklinik. Men vejret var noget utilregnelig, og da reception startede, stod regnen ned i stænger.

”Vi var rigtig glade for at se alle dem, der var mødt op på trods af det dårlige vejr, og vi har da måttet konstateret, at der har været et behov for os i byen, da vi allerede i forbindelse med receptionen fik en hel del tidsbestillinger”, siger en glad leder af Budolfi Høreklinik, Jakob Kraft.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Uhørt våd reception for Budolfi Høreklinik ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER