Skønne vine og lækkert mad i Rødbeden

Skønne vine og lækkert mad i Rødbeden

29. maj 2011 - kl. 2:01 - af

Smagsløgnene skal på prøve til vinsmagning og tre retters menu i det aktive og kreative hus Rødbeden i Try ved Østervrå.

Vær med til en spændende og hyggelig aften onsdag den 1. juni, lyder opfordringen fra folkene bag huset, hvor levende blomster og kreative kunsthåndværkere gang på gang viser deres evner.

Denne gang står programmet på vinsmagning af vine fra Excellent Wine, som præsenteres i kvalitet og oprindelse af Morten B. Kristensen. Sæbys dygtige slagtermester Anders Engen tager sig af den kulinariske del. Han fortæller om lokale produkter, og serverer dertil en tre retters menu, der passer til vinene.

Rødbedens faste stab vil også være til stede denne aften, og de bidrager gerne med viden indenfor deres felt. Se i øvrigt også på hjemmesiden: www.rodbeden.dk, der er masser af spændende ting på programmet i næste måneder.

Tilmelding til onsdagens arrangement skal ske til Frk. Grøn i Sæby.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skønne vine og lækkert mad i Rødbeden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER