Der blev ikke SPAR´et på afskeden til Vibeke

Der blev ikke SPAR´et på afskeden til Vibeke

28. maj 2011 - kl. 13:53 - af

Det blev til 2 år og 7 måneder hos den lokal SPAR i Sæby for Vibeke Rønnest, som nu går på efterløn.

Da Vibeke kom hjem fra arbejde, blev hun overrasket over, at der holdt en flot amerikanerbil uden for deres hus, men det var ikke nogen tilfældighed. Hun blev nemlig igen transporteret tilbage til Spar, hvor personalet stod på en rød løber og bød hende velkommen, men samtidig også var klar til at tage afsked med hende.

Vibeke er et kendt ansigt i Sæby, hun har tidligere været 6 år hos Ib Mortensen og derefter 16 år i Super Best.

Det er købmand Jette Kjeldsen, der har stået for den fornemme afsked. “Vibeke har altid været klar til at hjælpe, også selv om man har ringet i 11´time, og har været en rigtig god medarbejder, og det syntes jeg at man skal sætte pris på”, siger Jette Kjeldsen

På spørgsmålet om, hvad “friheden” nu skal bruges til, svarer en glad Vibeke: “Min mand og jeg elsker at rejse, så nu skal vi ud og se verden. Det næste sted vi skal til bliver nok Italien, det er et rigtigt dejligt land, men vi har jo også fire børnebørn, som vi gerne vil bruge noget mere tid på, så vi skal nok få tiden til at gå”.

Vibeke har sidste arbejdsdag på mandag.

Saebyavis.dk ønsker Vibeke et rigtig godt otium.

2 kommentarer til “Der blev ikke SPAR´et på afskeden til Vibeke” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Der blev ikke SPAR´et på afskeden til Vibeke”

  • Mette Andersen

    Hun vil blive savnet ;-))

  • Anne Mette Gjøderum

    Jeg vil komme til at savne mit morgenbesøg i SPAR, hvor man altid får et smil fra Vibeke, og altid parat til at snakke

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Der blev ikke SPAR´et på afskeden til Vibeke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER