“Stafet for Livet” skudt igang på Sæby Bibliotek

“Stafet for Livet” skudt igang på Sæby Bibliotek

24. maj 2011 - kl. 19:22 - af

I dag blev salget af magneter og kunstudstillingen “Stafet for Livet” til støtte for Kræftens Bekæmpelse for alvor skudt i gang på Sæby Bibliotek.
Det blev det med besøg af nogle af de kunstnere, der har valgt at støtte dette meget alvorlige emne og fantastiske projekt.
Af lokale kunstnere kan bl.a. nævnes Arndt Hüttel og Finn Jakobsen. Førstnævnte var en af dagens besøgende på biblioteket, og her kunne han se en hel afdeling af biblioteket, præsenteret af Knud Bjørnholm, som udstiller de mange flotte malerier, og samtidig giver bibliotekets brugere mulighed for ved brochure og pjecer at læse meget mere om “Stafet for Livet” og Kræftens Bekæmpelse. Sidst men ikke mindst og nok så vigtigt var budskabet også, at der nu som før omtalt, kan købes kunstmagneter til støtte for projektet på biblioteket for kun 20 kr pr. stk. – til køleskabet eller hvor det nu ellers kan passe.
Udstillingen køre på Sæby Bibliotek fra i dag og frem til 27. maj, hvor der flyttes videre til Frederikshavn Bibliotek. “Stafet for Livet” afholdes på Knivholt i dagene 10.-11. September 2011.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER