Skal der være hundeskov i Sæby?

Skal der være hundeskov i Sæby?

24. maj 2011 - kl. 0:33 - af

Ifølge Byrådsmedlem Jens Hedegaard, som har været med til at starte Strandby hundeskov nord for Frederikshavn, er svaret ja! Han håber ligeledes på, også at få mulighed for at oprette endnu en hundeskov i Skagen.

Planen for Sæby går på en hundeskov i Gybels Plantage. Men da Jens Hedegaard ikke længre er formand for udvalget, har saebyavis.dk valgt at kontaktet den nuværende formanden for Teknisk Udvalg Brian Pedersen, som siger, at han ikke kender til disse tiltag, men vil undersøge sagen, og at vi så efterfølgende er velkommen til at kontakte ham igen.

Saebyavis.dk vil følge op på sagen

10 kommentarer til “Skal der være hundeskov i Sæby?” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

10 kommentarer til “Skal der være hundeskov i Sæby?”

 • Inger Frølner

  En hundeskov i eller ved Sæby lyder som en rigtig god ide.
  Har set flere hundeskove rundt omkring i landet, dog ikke den ved Strandby. Mange af de forskellige hundeskove er indrettet til hele familien med borde, bænke og parkeringspladser, nogle endda med en slags legeplads til hundene. Så lad os håbe at teknisk udvalg kan og vil finde et egnet sted her i /ved Sæby.

 • Ja tak.

  Så kan det måske give renere fortove, så er vi jo fri for at træde i hømhømererne
  dejligt!

 • Hvor ligger Gyvels Plantage?

 • Inger Frølner

  Mon ikke at det er Gybels plantage at der menes i artiklen.

 • conny Kristensen

  jeg syntes det er alle tiders med en hund skov her i Sæby for dem der er handicap kan lufte deres hund og andre folk der bliver nok også en social net værk på det sted har selv prøve den i Frederikshavn og det var ret hyggelig men har problemer med og kom der hen dag jeg ikke har en bil. Og offentlig transport går der ikke til. Så det vil hjælpe mange mennesker og mig hvis der kom en her i Sæby det vil jeg blive meget glad for, så krydser finger for det kom her snart.

 • Poul Pedersen

  Som nybagt hundeejer til en hurtigt- og langtløbende hund, vil det være pragtfuldt med en mulighed for at lade hunden løbe frit på et lukket og sikkert areal. Det vil helt sikkert være godt for hunden, og det vil også være rigtig godt for mig. Så fra min side er der en stor opfordring til at fremme projektet.

 • Marie Andersen

  Synes det ville være rigtig godt hvis Sæby får en hundeskov. Det vil gøre det meget sjovere at lufte hund, når man kan få lov at slippe den løs. I stedet for at de altid skal være i snor!

 • Ja lad os endelig få den hundeskov. Det er godt både for hund og ejer.
  Det gør jo at hunden er meget mere socialiseret, hvilket gør den meget mere omgængelige i den almindelige hverdag.

 • Marie Andersen

  Vil dog påpege at jeg ikke mener at hundeskoven skal placeres i Gybels plantage. Her kommer mange børn via. St. Toftelund, 2 spejderkorps bruger plantagen og ikke mindste Sæby Rideklubs ryttere benytter plantagen.

 • jeg håber at der kommer en hundeskov i sæby, der er for langt herfra hvor jeg bor til den nærmeste, det ville være dejligt med et sted at socialisere sin hunde:)

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skal der være hundeskov i Sæby? ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger