Camping i Nordjylland er meget populært

Camping i Nordjylland er meget populært

23. maj 2011 - kl. 0:05 - af

Det kan man udlede af Campingrådets seneste statistik over nordjyske overnatninger. En offentliggjort analyse beretter om hele 700 nordjyske arbejdspladser, på fuld tid, i forbindelse med overnatninger og camping nordenfjords.

Alene i Frederikshavn kommune valgte ca. 500.000 i 2010 at overnatte på campingpladser, og det giver en beskæftigelse på 165 fuldtidsjobs i kommunen.
Hvor mange af overnatningerne der besættes af lokale, der flytter på camping i sommerhalvåret vides ikke, men en flot 3. plads på landsplan kan vi prale med, kun overgået af Varde og Jammerbugt kommuner.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Camping i Nordjylland er meget populært ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER