Anlæggelsen af Sørå Fodboldgolf skudt i gang!

Anlæggelsen af Sørå Fodboldgolf skudt i gang!

23. maj 2011 - kl. 10:49 - af

Den grundlæggende terrænregulering er nu på plads og arbejdet med at tilså, bygge forhindringer og forfine banens finesser kan nu gå i gang. Med åbning af banen i Sørå 1. april 2012 er der nu et lille år til at alting står færdigt. I Nordjylland eksisterer i øjeblikket to baner, men flere er på vej. Det kan naturligvis give konkurrence, men jeg ser også en fordel i det. Kendskabet til denne herlige aktivitet vil alt andet lige blive mere udbredt og flere vil automatisk få lyst til at prøve sporten.

Sørå er udkantsområde i to kommuner – Brønderslev og Frederikshavn – ja, selve banen ligger faktisk i to kommuner! Det er i virkeligheden den største udfordring, at Sørå´s placering på kanten af to kommuner, kan gøre det svært at finde fodfæste. Men med trafikken fra Hals mod Skagen passerende forbi, Aså Camping og Lyngsås store sommerhusområde tæt på og så det faktum, at jeg i anlæggelsen af banen har været meget ambitiøs og forventer, at sætte en ny standard for en fodboldgolfbane, så tror jeg på ideen er bæredygtig. Dertil kommer interessen fra lokalbefolkningen i nærområdet. Jeg erkender, det er et sats med lokal udvikling for øje, men hvis det lykkes kan det være med til at skubbe flere lokale tiltag i gang i forhold til at skabe en øget turisme.

Jeg glæder mig til at byde folk velkommen og vil med hjemmeside og facebook inden længe gøre det muligt for folk at følge arbejdet, slutter Byrådsmedlem i Frederikshavn kommune Mogens Brag, der er manden bag Sørå Fodboldgolf.

Se mere på www.18spark.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Anlæggelsen af Sørå Fodboldgolf skudt i gang! ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER