Jubilæumsfest hos Sæby Pensionist- og Efterlønsklub

Jubilæumsfest hos Sæby Pensionist- og Efterlønsklub

22. maj 2011 - kl. 0:27 - af

De første gæster ankom allerede ved halv fire tiden, og kl. halv fem var de fleste kommen. Derfor kunne formanden, Jørgen Bach, kl. 17 byde velkommen til de 175 fremmødte.
Efter en god forret holdt formanden jubilæumstalen, hvor han kom ind på klubbens start i 1981, og fortalte om udviklingen frem til i dag. Derefter blev der sunget fødselsdagssang, som var specielt fremstillet til dagen.
Efter hovedretten lød der pludselig musik, og det var Bangsbo Strand Byorkester, der kom ind med fuld musik. De underholdt en halv times tid med spas og musik. Et meget festlig indslag som høstede stort bifald.
Derefter blev bestyrelsen bedt om at gå ud, og så blev der ellers samlet penge sammen, det var til bestyrelsen, som en påskønnelse, for det arbejde de laver i foreningen. Pengene SKULLE bruge til en god middag ude i byen. Bestyrelsen var meget rørt over dette tiltag.
Da dessert var fortæret, blev der udtrukket 2 gevinster på indgangsbilletten, og så var det Lasse og Keld´s tur til at spille op til dans, og der blev danset flittigt i hele 3 timer. Det var tydeligt at alle hyggede sig med musik og dans, og aftenen sluttede med pølser og brød, som blev spist med stort velbehag, og bestyrelsen syntes, det havde været en rigtig god aften, og har da også kun fået positive tilbagemeldinger på aftenens fest.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jubilæumsfest hos Sæby Pensionist- og Efterlønsklub ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger